Logo
SUBTOTAL:         € 0

XF Serie

Brede serie heftrucks zowel Diesel als LPG aangedreven in de range van 1,0 tot en met 3,8 ton capaciteit. Naar keuze met diverse combinaties vwb motoren en transmissies uit te voeren, zoals igv het 2,5 tons model.Igv Diesel Yanmar, Cummins of Mitsubishi motoren en qua transmissies Okamura (Japans) of MS (Koreaans met onderhoudsvrije remmen). En igv LPG de Nissan (CGT) K21/25 motor motoren en qua transmissies Okamura (Japans) of MS (Koreaans met onderhoudsvrije remmen).

Ergonomie

Bij de ontwikkeling van de XF serie heeft de chauffeur centraal gestaan, de plaatsing van stuur, dashboard en hydrauliek hendels zijn op dusdanige wijze geplaatst dat optimale bediening mogelijk is.

Betrouwbaarheid

Door focus te leggen op gebruik van duurzame en betrouwbare componenten is Hangcha erin geslaagd een product te ontwikkelen welke een minimale downtime garandeert. De XF serie heeft dan ook een 2 jaar garantie termijn.

Hoge Productiviteit

Dankzij Dynamische Last Detectie Stuursysteem, effectief LED verlichting, lagere brandstofverbruik, verhoogde productiviteit beduidend lagere TCO.

Makkelijk Onderhoud

Dankzij gebruik van hoogwaardige componenten, goede beschikbaarheid van onderdelen en goede toegankelijkheid, dankzij eenvoudig te verwijderen vloerpanelen en zijpanelen is gehele motorruimte gemakkelijk te bereiken en is onderhoud snel en eenvoudig uit te voeren.