Logo
SUBTOTAL:         € 0

Pallettrucks Warehouse

A Serie

Diverse pallettrucks van de lichte mini range tot uitstekend presterende 2 en 3 ton Hi-Range en Premium range trucks. Zowel elektrisch rijdend en elektrisch heffend.

Mini Range

De A MINI series zijn zeer compacte en lichte pallettrucks voorzien van alle moderne technieken en gemakken. Deze pallettrucks zijn een van de meest compacte en scherp geprijsde op de Europese markt.

Basic Range

High performance pallettrucks uitgevoerd met Curtis controller en CANBUS structuur en standaard voorzien van tandem vorkwielen. Zowel elektrisch rijdend en elektrisch heffend

Hi-Range

High performance pallettruck. Uitgevoerd met Curtis controller en CANBUS structuur en standaard voorzien van tandem vorkwielen. Beschikbaar in zowel meeloop als meerijd uitvoeringen.

Stand In

High performance pallettrucks met elektrische stuur bekrachtiging en standaard voorzien van centraal aandrijfwiel en twee steunwielen.

C Serie

Zeer compacte en lichte pallettruck voorzien van Lithium batterij Snel oplaadbaar met 230 Volt lader. Zeer compacte draaicirkel 1390 mm. Hefcapaciteit 1200 kg op 600 mm. Zowel elektrisch rijdend en elektrisch heffend. Zeer scherp geprijsd.

Lithium Batterij

Snel oplaadbaar, in 30 minuten 50% geladen, in 50 minuten 80% geladen. 230 Volt lader.

Zeer compacte draaicirkel 1390 mm

Ideaal voor krappe ruimtes.

T Serie

Deze premium range pallettrucks worden aangeboden met een uitstekende prijs-prestatie verhouding.

Tandem vorkwielen

Standaard voorzien van tandem vorkwielen

Curtis Controller

Uitgevoerd met Curtis controller en CANBUS structuur